Synklinik

Avancerad synundersökning i Kalmar av optiker med högre behörighet. 

Synundersökning med fokus på ögonhälsa

Specialist inom ögonhälso- & synundersökningar

Syn- och ögonhälsoundersökning 


En grundlig undersökning där ögats synfunktion och olika delar från ögonlock till näthinna undersöks. Undersökningen tar cirka en timme. Du får receptet i handen och fullfrihet att köpa glasögon var du vill.  


Pris:

Förstabesöket, 70 minuter 1090 kronor

Befintlig patient, 60 minuter 1030 kronorDiabeteskontroll


Alla som har diabetes ska regelbundet kontrollera ögonbotten. Det görs för det mesta på landstingets vårdmottagningar. Jag har utbildning och behörighet att genomföra dessa kontroller som jag utför i samband med andra undersökningar. Gråstarr


Under ögonhälsoundersökningen avgör jag om en synnedsättning beror på gråstarr. Om ögat behöver opereras kan jag remittera mina patienter till vårdgivare utanför Kalmar landsting, som ofta har kortare väntetider. 

Tillpassning av linser


Linser kan korrigera all sorters synfel. Det finns en rad olika typer av linser som tillverkas i olika material. Vid nytillpassning av linser mäts ögats form och storlek samt vilken sorts lins som passar dina ögon bäst. Har du aldrig använt linser får du träna på att hantera linserna. 


Pris tillpassning av linser från 700 kr.Uppföljande undersökningar 


Den som använder linser ska regelbundet kontrollera att ögonen och linserna fungerar bra ihop. Undersökningen görs en gång om året eller halvår beroende på personliga förutsättningar. Skadliga förändringar som exempelvis tillväxt av blodkärl syns inte med blotta ögat. Jag använder mikroskop.

Pris från 520kr

C-Optik Synklinik

Optiker i Kalmar med specialkunskap inom ögonhälsovård


Synklinik med specialkompetens inom ögonhälsovård och avancerade synundersökningar. Noggranna undersökningar och behandlingar efter dina behov, Receptet lämnas alltid, köp glasögon och linser online, hos mig eller annan optikbutik. Varmt välkommen till den enda synkliniken i Kalmar, listad på 1177.se

0480-22115


C-Optik Synlinik

Södra Malmgatan 7

392 34 Kalmar

0480 22 115


info@c-optik.se

© Copyright. All Rights Reserved.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera